top of page
Fillers Läppar: Produkter

Fillers

Förstoring av läpparna är en av de mest bokade injektionsbehandlingarna. Idag kan man med så kallad fillers skapa fylligare större läppar som samtidigt ser naturliga ut. Många som önskar göra en läppförstoring har smala eller tunna läppar redan från början alternativt har man mist volym och fasthet i sina läppar med åren. Att med hjälp av fillers ändra utseende eller bygga volym i läpparna kinder haka käklinjer är idag både vanligt och mer accepterat än tidigare.

Nasolabialaveck

Nasolabialveck Vecket på kinden mellan näsa och mun. Behandlingen mjukar upp det skarpa vecket och ger ökat stöd åt kinden vilket leder till ett mjukare utseende

Fillers läppar 1 ml stylage M

45 minuter, 2 000 kr 

Fillers Läppar REVOLAX deep

45 minuter, 1 800 kr 

Fillers stylage M 1 ml haka

30 minuter, 1 500 kr

Nasolabialaveck

30 min, 2 500 kr

Fillers stylage L 2 ml kinder

60 min, 3 500 kr

Fillers stylage L 2 ml käklinjer/käkben

70 min, 3 500 kr 

Filler-läppar.jpeg

Stylage har världens största sortiment av hudfillers. Därför kan du förvänta dig ett fantastiskt resultat då vi kan behandla med det som passar dig bäst. Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller bestående av hyaluronsyra, ett kroppseget icke-permanent ämne. Den används för att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation och konvalescens.

bottom of page